Yaşam

Çöp Adam Dizisi Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı: Çöp Adam 24. Bölüm Fragmanı ve Son Bölüm Özeti

Ekranların başarılı yapımları arasında yer alan Çöp Adam her çarşamba akşamı yeni bölümüyle seyirciyle buluşuyor. Başrollerini Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan’ın paylaştığı dizi konusu ile büyük ilgi görüyor. OGM Pictures imzalı dizi, Gülseren Budacıoğlu’nun kitabındaki bir hikayeden uyarlanıyor. 7 Haziran Çarşamba günü yayınlanacak olan dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Çöp Adam 24. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti.

Star TV’nin OGM Pictures imzalı Çöp Adam dizisi her bölümüyle izleyenleri kendine hayran bırakıyor.

Çarşamba günleri yayınlanan dizi 23. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin merakla beklenen yeni bölümü yayınlandı. İşte Çöp Adam 24. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti.

Çöp Adam serisinin son bölümünde; Bülent hastaneye kaldırılır ve Peri, Tamer’e suçsuz olduğunu söyler. Ancak onu ikna edemez ve Bülent’in iyileşmesini ve gerçeği söylemesini bekler.

Bülent güzelleşince canını yakanın Peri olduğunu söyler ama hiç ummadığı biri inanır ve Peri’ye yardım eder.

Yavuz, Meryem’i mutluluktan patlatacak bir sürpriz hazırlarken, Tamer konaktaki sorunlardan sıkılır ve geç saatlere kadar şirkette kalır. Ancak bu daha büyük sorunların ortaya çıkmasına neden olacaktır.

Çöp Adam’ın yeni bölümünde Peri, bir psikoloğa danışıp bir doktorla görüştükten sonra Tamer ile büyük bir kavgaya tutuşur. Peri bu kavgadan sonra Tamer’den uzaklaşmak için evden çıkar.

Ancak Tamer, Peri’nin peşine düşer ve onu yalnız bırakmaz. Bir süre konaktan uzak kalan Tamer ve Peri, gerçekle yüzleşir.

Meryem Yavuz’a evlenme teklif ederek herkesi şaşırtırken Peri hamile olduğunu öğrenir.

İşte Çöp Adam 24. bölüm fragmanı;

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu