Haber

Al Sancak ekibinden çok konuşulan ziyaret! Hulusi Akar’dan çok özel görüntüler…

Al Sancak ve dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ Selim’inRıdvan Aybars Katı, CengizEmre Dinler, sacitCem Kurtoğlu, çelebiAhmet Yenilmez ve Arasındaİdris Nebi Taşkan, Kayseri’de Milli Savunma Bakanlığı Dijital Görüntüleme Merkezi’ni ziyaret etti.

AL SANCAK EKİBİ MİLLİ SAVUNMA BAKANI HULUSİ AKAR İLE BİRLİKTE!

Günay Günaydın’ın yönetmenliğinde Al Sancak’ın yapımcısı Mehmet Bozdağ ve dizinin başarılı isimleri, Kayseri şehir merkezindeki Kurşunlu Otoparkı’nda kurulan Milli Savunma Bakanlığı Dijital Görüntüleme Merkezi’nin açılışına katıldı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile görüşmeye gelen Al Sancak ekibi, Milli Savunma Bakanlığı Dijital Görüntüleme Merkezi’ni ziyaret etti. Öte yandan Türk Silahlı Kuvvetleri envanterinde yer alan yerli üretim silah ve sistemlerin tanıtımını inceleme fırsatı bulan ekip, hayranlarıyla fotoğraf çektirmeyi ve sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

Senaryosunu Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Mehmet Arı, Selman Kılıçaslan ve Yelda Arıtaş Erdem’in yazdığı Al Sancak dizisinin başrollerini Uğur Güneş ve Gülsim Ali oynuyor. Oyuncu takımında; R. Aybars Düzey, Emre Dinler, Cem Kurtoğlu, Ahmet Yenilmez, Nihat Altınkaya, Funda İlhan, İdris Nebi Taşkan, Ahmet Olgun Sünear, Melih Özdoğan, Tezhan Tezcan, Ömer Faruk Ortan, Murat İnce, Fatih Gühan ve Çağlar Sayın.

gumusovahaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu