Haber

F.Bahçe, Antalyaspor ile 56. kez karşılaşacak

F.Bahçe, Trendyol Süper Lig’in 24. haftasında deplasmanda oynayacağı Antalyaspor ile ligde 56. kez karşılaşacak.

Trendyol Süper Lig’in 24. haftasında F.Bahçe, yarın saat 19.00’da deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak. Maç öncesinde sarı-lacivertliler, 23 maçta 19 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 60 puan toplayarak gol farkıyla liderlik koltuğuna oturuyor. Kırmızı-beyazlılar ise 23 maçta 8 galibiyet, 10 beraberlik ve 5 mağlubiyetle 34 puanla 6. sırada yer alıyor. Son 2 lig maçından 3 puan alan Fenerbahçe, seriyi Akdeniz grubunu yenerek sürdürmek istiyor.

Ligdeki 56. randevu

Antalyaspor ile F.Bahçe, Süper Lig’de şu ana kadar 55 kez karşılaştı. Söz konusu müsabakalarda sarı-lacivertli takım 36 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, kırmızı-beyazlı takım ise 8 karşılaşmada galibiyet sevinci yaşadı. 11 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Akdeniz ekibi, Kanarya’nın müsabakadaki 100 golüne 47 golle karşılık verdi. Sarı-lacivertliler, sezonun ilk yarısında iki takım arasında İstanbul’da oynanan karşılaşmayı 3-2’lik skorla kazandı.

Antalya’da oynanan maçlar

F.Bahçe, Antalyaspor ile deplasmanda 27 kez karşılaştı. Sarı-lacivertli ekip, söz konusu karşılaşmalarda 13 kez galibiyet alırken, 5 kez de sahadan mağlubiyetle ayrıldı. 9 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Geçen sezon Antalya’da oynanan karşılaşmayı F.Bahçe, Michy Batshuayi’nin golleriyle 2-1 kazanmıştı.

Sarı-lacivertli takım deplasmanda kaybetmedi

F.Bahçe bu sezon 11 deplasman maçına çıktı. Samsunspor, MKE Ankaragücü, Alanyaspor, Kasımpaşa, Pendikspor, Beşiktaş, Kayserispor, İstanbulspor, Gaziantep FK ve Başakşehir’i mağlup eden sarı-lacivertli ekip, Adana Demirspor ile de berabere kalarak 31 puan topladı. Kanarya, deplasmanda en çok puan toplayan takım. Fenerbahçe, konuk oyuncu olarak oynadığı karşılaşmalarda 25 gol attı ve 8 karşılaşmada da gol yemedi.

Djiku ve Batshuayi kart limitinde

Afrika Uluslar Kupası’ndan dönen ve ligdeki son maçına ilk 11’de başlayan Alexander Djiku ve Belçikalı forvet Michy Batshuayi, Antalyaspor maçı öncesinde sarı kart ceza sahasında bulunuyor. İki oyuncu da yarınki maçta sarı kart görmesi halinde ertesi hafta Alanyaspor karşısında kadrosunu yalnız bırakacak.

İsmail Kartal ile Sergen Yalçın 6. kez rakip oldu

F.Bahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ve Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Süper Lig’de 6. kez mücadele edecek. Geriye kalan maçlarda Kartal; F.Bahçe, Çaykur Rizespor ve Konyaspor’un teknik direktörlüğünü yapıyordu. Yalçın, Sivasspor, Yeni Malatyaspor ve Beşiktaş takımlarındayken rakip oldu. Kartal’ın grupları oynanan 5 karşılaşmanın 3’ünü kazanırken, Sergen Yalçın’ın takımları da 2 galibiyet elde etti.

Volkan Bayarslan düdük çalacak

Antalyaspor-Fenerbahçe karşılaşmasını hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan’ın yardımcılıklarını ise Ceyhun Sesigüzel ve Serkan Ok yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi Çağdaş Altay olacak. – İSTANBUL

reyhanliajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu