Haber

Anketlerde son durum nedir? Cumhurbaşkanı Erdoğan bizzat açıkladı: Açık ara liderliğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 TV, 360 TV ve TV4 ortak yayınında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Erdoğan, seçim sandıklarına ilişkin açıklamalarda bulundu. 14 Mayıs seçimlerinden galip çıkacaklarını belirten Erdoğan, hem cumhurbaşkanlığı hem de milletvekilliği seçimlerinde ortada olduklarını söyledi.

“ÖNÜMÜZÜ AÇIYORUZ”

Medyada dolaşan anketlerin gerçeklerle ilgili olmadığını belirten Erdoğan, “Siyasi hayatımda öğrendiğim bir şey varsa o da meydanların dilidir. Cumhur İttifakı’nın Mayıs’ta zaferiyle sonuçlanacaktır. 14. ve zaferimiz. Sosyal medyada oluşan atmosfere bakarak bazı kişiler hayal görüyor olabilir. Algı operasyonları kapsamında anketler de kullanılabilir. “Daha çok çalışacağız. Milletime güveniyor ve inanıyorum. Anketlere göre hem cumhurbaşkanlığı hem de milletvekilliği seçimlerinde açık ara öndeyiz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Enkazın yarısından fazlasını kaldırdık. Konteyner şehirler ve prefabrik evler inşa edildi. Depremzedeler kiraların yüksek olmasından şikayetçi. Bunu yapanlardan hesap soracağız, peşinden gideceğiz. Yurtlarda kalanlar durumdan oldukça memnun. Devletimiz bizi açıkta bırakmadı diyorlar. Sözümüz var. Sözümüzü yerine getirdiğimizde herkes evini bulacak. Köy meskeni dediğimiz meskenlerin bir kısmını bayrama yetiştirmenin gayreti içerisindeyiz. Artık tüm binalarda dikey mimariye izin vermemeliyiz.

“STRIPPER ÜZERİNDE AYAKKABI İLE BASILABİLİR Mİ?”

Bunların hepsi doğrudan yerden beslenir. Seccadeye ayakkabı ile basılabilir mi? Bu bir görgü sorunudur. Kendi edebi görgü kurallarıdır. Başörtüsü ne denir, bez modülü. Kemal Bey öyle söyledi. Onun yeri paha biçilmez bir sözü olan kutsal bir yerdir. Bu mahremiyet vaadidir. Tıpkı surette olduğu gibi, Kur’an bunu bir kağıt modülü olarak söylüyor. Bu onların yaklaşımı.

“14 MAYIS’TA BEKLEDİKLERİNİ BULAMAZLAR”

Selo’nun Diyarbakır’da attığı adımla 51 vatandaşımızın ölümüne sebep olması Kürt vatandaşlarımın gözünden kaçmaktadır. 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Nasıl da cesurca ‘Onları çıkaracağız’ diyor. Bu ülkenin yargısı böyle bir ceza verdi. Apo hakkındaki kararı yargı verdi. Kılıçdaroğlu bundan bahsetmeye nasıl cüret eder? Onlar yokken bu tartışmaları yapmamıza gerek var mıydı? Yargıyı yok sayıyor ve cezalardan bahsediyor. 14 Mayıs’ta umduklarını bulamayacaklar. Asıl hüküm olarak halkım son sözü söyleyecek ve gerekli kararı verecektir.

“AİLE YAPIMIZI TEHDİT ALTINA ALAMAZIZ”

Önceliğimiz aile kurumunu ve çocuklarımızın geleceğini korumaktır. Oğuzhan Bey’in sapkın hareketlere, LGBT ve benzeri olaylara göz yumması mümkün değil. Ne CHP’de, ne HDP’de, İP’de, Gelecek’te, DEVA’da bir rahatsızlık yok. Milli yerli dini değerlerimiz, kutsal aile yapımız bunlara izin vermiyor. CHP’nin rastgele bir açıklamasını duydunuz mu? Hayır, çünkü onların bu bahiste bir dertleri yok. Aileyi Anayasa’nın ön sıralarına koyduk. Seçimlerden sonra ön plana çıkaracağımız en değerli unsurlardan biri de aile olacaktır. Aile yapımızı tehdit altına alamayız.

“SÜRPRİZ İSİMLER”

Bu hafta sonuna kadar her şey olabilir. Hafta sonuna kadar sonuçlandıracağız. Önümüzdeki hafta törende arkadaşlarımızın yerlerini, pozisyonlarını ve listelerini vereceğiz. Kabinedeki arkadaşlarımızla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Bence daha çok büyükşehirlerde bakan arkadaşlarımızı değerlendiriyorum. Partimiz beğeninin yüksek olduğu bir adaylık sürecinden geçti. 6.000’in üzerinde başvuru aldık. Birçok isim üzerinde çalışıyoruz. Sürpriz isimlerimiz de olacak. Yazarların, çizerlerin ve aydınların isimleri var. Kabine ve üst yönetimi ile ilgili çalışmalara başladık.

“20 NİSAN’DA ŞANSIMIZI VERECEĞİZ”

Karadeniz gazımız 20 Nisan’da devreye girecek. Karadeniz gazının ateşini Filyos’ta yakacağız. Türkiye yerli gazını kullanmaya başlayacak. Savaşamazsın dediler. Muhalefetin yapamazsınız dediği her şeyi hayata geçirdik. Bu proje bir ayın, bir yılın işi değil. Önce arama gemilerimizi aldık, sonra çalışacak insan kaynağı yetiştirdik. Durmayacağız. Aramaya devam edeceğiz. Hala gidecek yolumuz var. Hayata geçireceğimiz yeni projelerimiz olacak. Kendimiz arama ve sondajlarımızla 12 bin metreye kadar sondaj yapabiliyoruz. Bu konuma geldik. 20 Nisan’da doğal gazımızı çıkararak müjdemizi vereceğiz.”

menteseajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu