Yaşam

Zeyd’in Gömleğinden Semra’nın Kayınvalidesine İtirafına Televizyon Dünyasında Bugün Neler Oldu?

27 Aralık Salı günü televizyon ve dizi dünyasında yaşanan son dakika gelişmeleri ve olayları sizler için derledik.

Bakalım bugün neler olmuş?

1. Tatlı Sert’te kanser hastası teyzesinin tedavisi için biriktirdiği 300 Bin Lira’yı alarak Müge Anlı ile birlikte ortadan kaybolduğu ortaya çıkan Ezel Bayraktar, Kısmetse Olur’a katılacağını açıkladı. Oyuncu olmak için gün sayan Ezel’in neler söylediğine gelin hep birlikte detaylara bakalım.

2. Kısmetse Olur Aşkın Gücü adıyla Youtube’da yayınlanmaya başlayan program, hem adayları hem de etkinlikleriyle kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Programın yeni yüzlerinin eski halleri merak konusu oldu. İşte Aşkın Gücü adaylarının eski halleri…

3. MasterChef Türkiye’de artık her şey çok farklı. Eleme oyunları yerini bambaşka bir heyecana bıraktı. Adım adım finale yükselen son 5 yarışmacı için sadece 4 ceket var. Ceketlere sahip olmak isteyen yarışmacılar finale adını yazdırabilmek için ellerinden geleni yapıyor. Peki 26 Aralık Pazartesi MasterChef ilk ceketini kim kazandı? MasterChef’in ilk ceketi kime ait? MasterChef’te kim kazandı?

4. Survivor 2023’ün başlamasına aylar kala kadrolar yavaş yavaş belirlenmeye başlandı. Acun Ilıcalı’nın sosyal medyadan duyurduğu isimlerle ortaya çıkmaya başlayan Survivor 2023 yarışmacıları içeriğimizde!

5. Şansla Olur: Aşkın Gücü tüm hızıyla devam ederken daha ilk bölümlerden antipati kazanmayı başaran eski Göz6 yarışmacısı Zeyd Gümüştutan yaptığı hareketler ve tercih ettiği kıyafetlerle gündem yaratmaya devam ediyor. Kendi vücudundan çok daha küçük bir gömleği tercih eden Zeyd, bu kez sosyal medyanın diline düştü.

6. Acun Ilıcalı haftalardır Survivor 2023 yarışmacılarını açıklıyor. Survivor’ın sıkı bir takipçisi olan Demet Akalın da geçtiğimiz günlerde açıklanan fenomen isimler hakkında “Sadece Hira izleyecek” yorumunu yaptı. Survivor’ın kadrosuna dahil olan fenomen Alper Rende de bu yoruma kayıtsız kalmadı. İkili Twitter’da tartıştı.

7. Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in paylaştığı reyting rekortmeni Star TV dizisi Yalıçapkını her hafta olduğu gibi yeni rekorla ekranlara geldi. Ancak dikkatli izleyiciler fragmanda izledikleri ve çok heyecanlandıkları sahnenin 14. bölümde yer almadığını anlayınca ne oldu!

8. Yasak Elma 6. ve son sezonuyla ekrana geliyor. Medyapım imzalı Yasak Elma’nın bu sezon sonunda bize veda edecek olması her bölümü daha da heyecanlandırıyor. Oyuncu kadrosu sürekli değişen Yasak Elma’da altıncı dönemin başrollerini Şevval Sam, Eda Ece, Biran Damla Yılmaz, Sevda Erginci ve Murat Aygen paylaşıyor. Final öncesi diziye yeni isimlerin dahil edileceğini öğrenmiştik. Peki Yasak Elma’da hangi oyuncular yer aldı?

9. Show TV ekranlarında izleyenleri kahkahalara boğan Güldür Güldür Show yılbaşına da damgasını vuracak. Her bölümüyle gündem yaratan eğlence programının yeni bölümü şimdiden merak konusu oldu. Ali Sunal’ın sunduğu Güldür Güldür’ün yılbaşı spesiyalitesi konuklarını ağırladı. Konukların kim olduğunu görünce çok heyecanlanacaksınız. Pekala, Noel misafirleri kimler? Ayrıntıları görelim.

10. Ekranların en uzun soluklu yarışmalarından biri olan Survivor yarışmacıları zaman zaman gündeme geliyor. Fatmagül Fakı kıyasıya rekabette hem performansıyla hem de güler yüzüyle dikkat çeken isimlerden biri oldu. Yerli Adriana Lima olarak bilinen Faki, bebeğini kucağına aldı. Fatmagül Fakı’nın adını gündemde görenler güzel yarışmacının hayatını merak etmeye başladı.

11. 2004 yılında Gelinim Olur musun? Armağan Çağlayan programıyla hayatımıza giren Sinem Umaş, Semra’nın kayınvalidesi ve Çet hakkında konuştu. Umas, Semra’nın kayınvalidesi ve program hakkında bazı itiraflarda bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu