Ekonomi

TOBB Eskişehir GGK Yürütme Kurulu iş birliğini artırmak için ziyarette bulundu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Eskişehir Genç İşletmeler Komitesi (GGK) Yürütme Kurulu üyeleri, iş birliğini artırmak ve GGK’nın çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi vermek amacıyla bir dizi ziyarette bulundu.

TOBB Eskişehir GGK Yürütme Kurulu Başkanı Yusuf Melih Turan ve Başkan Yardımcısı İlhan Köksal öncülüğünde gerçekleşen ziyaretlerde konuşan GGK Başkanı Turan, “GGK üyeleri olarak güzel bir iş birliği içerisindeyiz. Çok güçlü bir yönetim kuruluyuz ve iyi bir yönetim oluşturduk. Geleceğe dair vizyonumuzu ortaya koymak adına, “Yaptığımız çalışmaları tanıtmak ve işbirliklerini geliştirmek amacıyla ziyaretlerde bulunuyoruz” dedi.

Bu kapsamda ziyaretlerin ilki Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş ile başladı. ESO Lideri Kesikbaş ile bir araya gelen GGK İcra Komitesi üyeleri, yeni dönemde yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi. ESO Lideri Kesikbaş, GGK’nın yeni dönemini tebrik etti. ESO koordinasyonunda bulunan TOBB Eskişehir GGK’nın büyük işlere imza atacağına inandığını belirten Kesikbaş, genç girişimcileri her zaman desteklediklerini vurguladı.

Ziyaretlerin bir sonraki durağı ise Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy oldu. GGK İcra Kurulu Üyeleri, kendilerini makamında ağırlayan Vali Aksoy’a teşekkür ederek Genç Girişimciler Kurulu’nu tanıttı. Ziyarette, Eskişehir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Kesikbaş ve Meclis Başkanvekili Nilay Güneş Erdemir de hazır bulundu. ESO Başkanı Kesikbaş, ESO’nun koordinasyonunda faaliyet gösteren GGK’nın faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Vali Aksoy, GGK üyelerini yeni dönemlerinden dolayı tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Girişimciliğin önemine dikkat çeken Vali Aksoy, gençlerin etkili olabilmesi için desteklenmesi gerektiğini, Valilik olarak bu anlamda gençlerin yanında olduklarını belirtti.

GGK heyeti bir dizi temasta bulunarak Eskişehir Ticaret Borsası’nı (ETB) ziyaret etti. GGK heyeti, ETB Başkanı Ömer Zeydan ve Meclis Başkanı Hasan Öztürk ile görüşerek kendilerini tanıttı, misyon ve hedeflerini anlattı. Toplantıda işbirliği değerlendirildi. ETB Başkanı Zeydan, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparken, Eskişehir’de güçlü bir lobi oluşturulması gerektiğini ve bunun gençlerin inisiyatifiyle sağlanabileceğini belirterek, nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Ziyaret programı Eskişehir Ticaret Odası ile devam etti. GGK üyeleri, Önder Metin Güler ile görüşerek yeni transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi. Güler ayrıca birlik ve beraberlik içinde olmanın çok değerli olduğunu ifade ederek, GGK olarak bu uyumu sağladıkları için kendilerini tebrik etti.

GGK heyeti son olarak Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret ederek Büyükerşen’in ofisinde görüşmeler yaparak projeleri ve gelecek hedeflerini anlattı. Büyükerşen, gençlere başarılı olmaları için tavsiyelerde bulundu.

GGK Heyeti, ziyaretlerin ardından değerlendirme toplantısı yaparak geleceğe yönelik hedefleri ve hayata geçirecekleri projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu. – ESKİŞEHİR

bulancakajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu