Teknoloji

RTB House 2022’de Türkiye’de Büyümeye Devam Etti

Her yıl en hızlı büyüyen bin Avrupalı ​​şirketi belirleyen FT1000 listesinde yer alan RTB House, Türkiye’de 2022’yi yüzde 93 büyüyerek yılı tamamladı.

Financial Times, araştırma şirketi Statista ile ortaklaşa, Avrupa ekonomisinin gelişimine katkıda bulunan yenilikçi ve hızlı büyüyen şirketleri inceledikleri “Financial Times 1000 Listesi”ni yayınlıyor. 2018 ve 2021 yılının ortalarında gelir bazında büyüme gösteren RTB House, Avrupa’nın En Hızlı Büyüyen 1000 Şirketi listesine üst üste 6. kez girmeye hak kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Yüzde 249 ciro artışıyla listede yerini alan şirket, hem teknoloji şirketleri sıralamasında hem de genel listede yer aldı. Şirketin çalışan sayısı 4 yılda 423’ten 1018’e iki kattan fazla arttı.

RTB House’un kendi geliştirdiği teknolojisi ile altı yıl üst üste FT1000 firmasının ortasında yer almasından duyduğu sevinci paylaşıyor. Daniel Surmacz, RTB House’un COO’su “RTB House sadece gelir açısından değil, ekip olarak da büyüyor. Bu güçlü ekiple büyümeye devam ederken, Financial Times tarafından bir kez daha takdir edilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Özellikle mevcut ekonomik koşullarda ve değişen sektör dinamiklerinde bunu başarmak çok şey ifade ediyor. RTB House olarak Derin Öğrenme teknolojimizin gücünü biliyor ve sektörün gelişimi için yenilikçi çözümler üzerinde çalışmaya devam ediyoruz.”

Türkiye’de hızla büyümeye devam ediyor

Global pazarın yanı sıra Türkiye pazarında da büyümeye devam eden şirket, mevcut ekonomik koşullar ve gelişen pazarda 2022’de bir önceki yıla göre yüzde 93 büyüdü. Derin öğrenme algoritmalarını tam olarak kullanan ilk ve tek reklam hedefleme şirketi olarak öne çıkan RTB House, çerezsiz bir geleceğe hazırlanırken, bağlamsal hedefleme yaparak teknolojisini uyarlıyor.

Sürekli değişen ve gelişen pazarda önemli bir rol oynayan Deep Learning, kendi kendini yöneten kişiselleştirilmiş reklamlar sunarak, kullanıcı gizliliğini korurken dijital reklam kampanyalarının etkinliğini artırır. Böylece, üçüncü taraf çerezler kaldırıldığında, Derin Öğrenme piyasa için en değerli teknoloji olacak ve aynı zamanda kullanıcılarının açık internetini ve gizliliğini de koruyabilecektir.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

goynukajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu