Haber

OGM, en az 70 KPSS puanı olan 249 işçiyi işe alıyor! Başvuru detayları nelerdir?

Orman Genel Müdürlüğü (OGM), 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’üncü maddesinin (B) bendine göre 249 orman mühendisi alımı yapacağını duyurdu. tarih, adaylardan biridir. en az 70 KPSS puanı kaide arıyorum. İşte duyuru ve başvuru süreci ile ilgili tüm detaylar…

BAŞVURU TARİHİ VE YÖNTEMİ

Orman Genel Müdürlüğü işçi alım başvuruları 1 5 Ocak 2023 ve 25 Ocak 2023’ten itibarenbugüne kadar devam edecek.

Adaylar e-Devlet Orman Genel Müdürlüğü – Job Gate Kamu Alım ve Job Gate üzerinden https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.trBaşvurularını e-devlet şifresi ile online olarak tamamlayabilecekler.

BAŞVURU EKRANI

BAŞVURU ŞARTLARI

a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen genel ve özel kurallara sahip olmak.

b) 2022 yılında yapılan Kamu Görevlisi Seçme Sınavından (2022-KPSSP3) en az 70 puan almış olmak.

c) Yükseköğretim kurumlarının lisans programlarından; Orman Mühendisliği Bölümü’nden mezun olmak.

ç) Tam teşekküllü Sağlık Kurum ve Kuruluşlarından (Yurdun her yerinde görev yapabilecekleri ve silah kullanabilecekleri ibaresi ile) sağlık kurulu raporu almak. (Sözleşmeyi imzalamaya hak kazanan adaylardan istenecektir.)

d) 657 sayılı Kanunun 4 üncü maddesinin (B) bendine göre sözleşmeli işçi olarak çalışırken; Hizmet akitleri sona eren veya 657 sayılı Kanunun 4 üncü maddesinin (B) bendindeki Ek-1’de yer alan sözleşmeli işçi konumuna yerleştirilmek üzere başvuruda bulunanlar ile 6.6.1978 tarih ve 7/ sayılı Bakanlar Kurulu Kararı 15754. Vakıflar Ek-1’in üçüncü ve dördüncü fıkralarında yer alan kararların uygulanacağı dikkate alınmalıdır. Bu kadrolara yerleştirilenlerden Sözleşmeli İşçi Çalıştırılma Esasları’nın ek 1. maddesinin üçüncü ve dördüncü fıkralarında belirtilen istisnalar kapsamına girmeyenler atanmaz.

e) Adayların başvuru tarihinin son günü itibariyle genel ve özel kurallarda belirtilen tüm şartları taşıması gerekmektedir. Ayrıca, rasgele bir tarihte ibraz edilen belgenin sahte/geçersiz olduğu ve gerçeğe aykırı belge düzenlediği anlaşılanların “sözleşme imzalayarak işe başlamış olsalar bile” sözleşmeleri feshedilecek ve yasal haklarında işlem yapılacaktır.

RESMİ DUYURU METNİ

kumlu-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu