Haber

Meral Akşener: Seçime tek başımıza girecekmiş gibi çalışacağız

ÂLÂ Partisi Genel Başkanı Meral Akşener, geçtiğimiz hafta CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmesinin ardından Cumhurbaşkanlığı divan toplantısına katıldı. Akşener’in, “Kılıçdaroğlu ile görüşmede ittifak konusu kesinlikle konuşulmadı. Tebrik ziyaretiydi. Bilin ki seçime tek girecekmişiz gibi çalışıyoruz, çalışacağız. Anlatın bakalım. her yerde bu.”

Sözcü gazetesi yazarı Aytunç Erkin’in ‘Seçime tek başımıza girecekmiş gibi çalışacağız’ başlıklı yazısında, yaklaşık 4,5 saat süren meclis toplantısında yerel seçim yüküyle masaya yatırıldı. saat. Teşkilat Lideri Buğra Kavuncu ve Yerel Yönetimler Lideri Burak Akburak’ın il il ziyaretleri masaya yatırıldı. Kavuncu’nun deprem bölgesine yaptığı ziyaretlerin yanı sıra toplam 11 il ile ilgili tespitleri masaya yatırıldı. İl, ilçe, köy ve oy büyüklüğü de tek tek ele alındı.

Ortada Kılıçdaroğlu’nun ziyareti gündeme geldi.

Akşener’in Başkanlık Divanı’na şu bilgileri verdiği belirtildi:

“İttifak konusu konuşulmadı. Kesinlikle konuşulmadı. Bu bir tebrik ziyaretiydi ve CHP’de yapacakları yenilenmeyi anlattı Kemal Bey. Bilin ki seçime girmek için çalışıyoruz. Kendimiz, biz çalışacağız. Bunu her yerde anlatın.” (KAYNAK)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu