Yaşam

Kurtlar Vadisi’nin yepyeni bölümlerle ekrana döneceği iddia edildi: İşte İlk Bilgiler

Türk dizi tarihinin ikonik yapımlarından biri. Kurtlar Vadisi Konuya ilişkin dikkat çekici bir gelişme yaşandı. Fenomen dizisinin önümüzdeki dönemde yeniden izleyiciyle buluşacağı iddia edildi. Katliam kaynaklarına göre ” Kurtlar Vadisi KaosuAdını alacak yeni dizi, online dizi ve sinema platformu üzerinden izleyiciye ulaşacak.

İlk olarak 2003 yılında tanıştığımız Kurtlar Vadisi, yıllar geçtikçe oldukça popüler bir yapımdı. insanlar, Perşembe günleri Ekranın karşısına oturup Kurtlar Vadisini izlerdi. Zamanla sinema uyarlaması da yapılan dizi, artık yeni parçalarlaSeyircinin karşısına çıkacak gibi görünüyor.

Exxen’de yayınlanacak

Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre Kurtlar Vadisi Kaos bu kez ekranlarda değil Acun Ilıcalı’nın online dizi ve sinema platformunda yayında. Exxen’de yayınlanacak . Fenomen dizisinin platforma nasıl katkı sağlayacağı şimdiden merak konusu oldu.

Necati Şaşmaz Polat Alemdar rolüyle geri dönebilir!

Kurtlar Vadisi Kaosu ile ilgili detaylar oldukça sınırlıdır. Bu içerikte; Oyuncu takımı ve konusu gibi konular büyük oranda bilinmiyor . Ancak oyuncu kadrosuyla ilgili geçmişte bazı açıklamalar yapılmıştı.

Kurtlar Vadisi dizisinin en ikonik karakteri Polat Alemdar oldu. Necati Şaşmaz’ın canlandırdığı karakter kimilerine rol model oldu. Necati ŞaşmazGeçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada, ” 397 bölüm oynadım, hayatımın 20 yılı bununla geçti. Değerli ama çok yorucu bir çalışmaydı. Biraz ara verelim diye düşündük. Artık dizi yeniden talep edilmeye başlandı. Eğer mümkünse, gerçekleşecek.ifadelerini kullandı. Dolayısıyla Şaşmaz’ın diziye dönme ihtimali yüksek.

cigliajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu